با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پیاده سازی یک استراتژی موثر و بلند مدت بازاریابی با موتورهای جستجوگر بدون توجه به خود سایت اصولا غیر ممکن است. لذا پی ریزی یک بنای مستحکم در خود سایت ضروری می نماید. SEO پروسه طراحی، نوشتن متون، کد کردن و برنامه نویسی کل وب سایت با هدف بالا بردن شانس دستیابی به رتبه های بالا در نتایج جستجو است. در واقع بهینه سازی وسیله ای برای کمک به مخاطبان بالقوه سایت تان است که وب سایت شما را بیابند.
پیاده سازی یک استراتژی بلندمدت بازاریابی نیاز به این دارد که سه مولفه اصلی زیر در هر صفحه سایتتان وجود داشته باشد:
● مولفه متن
● مولفه لینک
● مولفه محبوبیت
تمام موتورهای جستجوگر مهم از این سه مولفه در الگوریتم رتبه بندی خود بهره می گیرند. حالت ایده آل اینگونه خواهد بود که هر سه مولفه را تا بالاترین جایگاه ممکن بهینه سازی نماییم. این حالت در شکل زیر نمایش داده شده است.
اما در عمل تعداد کمی از صفحات می توانند به این حالت دست یابند. به طور کلی سایتها می توانند در یکی از حالات زیر دارای رتبه های مناسبی باشند:
● سایتهای دارای بالاترین حد بهینه سازی در هر سه مولفه اشاره شده.
● سایتهای دارای مولفه های محبوبیت و متن بالا اما مولفه لینک متوسط.
● سایتهای دارای مولفه متن و لینک متوسط اما محبوبیت بالا.
واضح است که سایت شما هر چقدر هم محبوب باشد اگر عبارت جستجو شده در آن موجود نباشد حتی در رتبه های آخر نتایج جستجو هم قرار نمی گیرد.
● مولفه متن:
موتورهای جستجوگر، کلمات و عبارتهای هر صفحه را بایگانی می کنند لذا برای عملکرد بهتر، شما باید کلمات دلخواه را در مکانهای مهم کدهای سایت خود قرار دهید.
هکرها معمولا از نواقص و عدم رعایت نکات امنیتی توسط طراحان سایتها و برنامه نویسان جهت نفوذ به سایتها استفاده میکنند مواردی که با کمی دقت قابل پیش بینی و رفع هستند. در ادامه در سایت سرزمین دانلود به برخی از مهمترین نواقص و موارد رایج در هک سایتها در سالهای اخیر اشاره می کنیم .امیدواریم با مطالعه این مقاله آموزشی بتوانید از سایت خود در برابر هکر ها محافظت کنید.
1) Cross site scripting یا XSS
این مشکل زمانی ایجاد می شود که اطلاعات ارسالی بین کاربران و سایت بدون بررسی و اعتبار سنجی لازم توسط نرم افزار سایت صورت گیرد. در این حالت هکرها میتوانند اسکریپتهایی را همراه اطلاعات به نرم افزار سایت تزریق کنند و این اسکریپتها هنگام نمایش اطلاعات در مرورگر دیگر کاربران سایت اجرا شده و مشکلاتی همچون سرقت اطلاعات نشست (Session) و دسترسی به اختیارات و اطلاعات دیگر کاربران و یا تغییر در صفحات سایت را ایجاد کند.
2) Injection flaws
در این شیوه هکر به همراه بخشی از اطلاعات یا پارامترهای ارسالی به سایت دستورات غیر مجازی که امکان خواندن،تغییر یا حذف یا درج اطلاعات جدید را فراهم میکند نیز تزریق میکند.یکی از معمول ترین این روشها SQL Injection است که امکان تغییر در اطلاعات و جداول بانک اطلاعاتی یا تغییر در درخواستها از بانک اطلاعات (مانند تعیین اعتبار کاربر و کلمه) را امکان پذیر میکند.
3) Malicious file execution
این مسئله به هکر ها اجازه اجرای برنامه یا کدی را میدهد که امکاناتی در تغییرات یا مشاهده اطلاعات یا حتی تحت کنترل گرفتن کل نرم افزار سایت یا سیستم را میدهد. این مشکل در سایتهایی که امکان ارسال فایل را به کاربران بدون بررسی ماهیت اطلاعات را می دهد اتفاق می افتد (مثلا ارسال یک اسکریپ PHP یا ASP به جای فایل تصویری توسط کاربر)
4) Insecure direct object reference
این مشکل عموما در دستکاری پارامترهای ارسالی به صفحات یا اطلاعات فرمهایی هست که بصورت مستقیم به فایل، جداول اطلاعاتی،فهرستها یا اطلاعات کلیدی اتفاق می افتد و امکان دسترسی یا تغییر فایلهای اطلاعاتی دیگر کاربران را ایجاد میکند. (مانند ارسال کد کاربر یا نام فایل مخصوص او بصورت پارامتر در آدرس صفحه که با تغییر آن امکان دسترسی یا تغییر در اطلاعات کاربر دیگری وجود خواهد داشت)
5) Cross site request forgery
در اینگونه حملات هکر کنترل مرورگر قربانی را یدست آورده و زمانی که وی وارد سایت (login) شده درخواستهای نادرستی را به سایت ارسال می کند................
راه ورود موتور جستجوگر به سایت شما چیست؟ این راه چیزی جز یک پیوند ناقابل از سایتهای دیگر نیست. اگر می خواهید موتور جستجوگر را به میهمانی سایتتان دعوت کنید باید راه را هم به وی نشان دهید و وی آدرس سایت شما را بداند. موتور جستجوگر بهانه های بسیاری برای نپذیرفتن این دعوت دارد زیرا در همان لحظه به سایتهای بسیار دیگری هم دعوت شده است! بنابراین باید در آدرس دادن نهایت دقت را انجام دهید. برای روشنتر شدن موضوع، چگونگی کارکرد موتور جستجوگر را با هم بررسی می کنیم. موتور جستجوگر چگونه کار می کند؟ طرز کار موتور جستجوگر به طور خلاصه بدین گونه است که آن یک آدرس وب را می یابد، آنرا دنبال می کند و به صفحه ای می رسد. محتوای آن صفحه را می خواند و پارامترهای آن را مشخص می کند. به عنوان مثال تعداد کلمات متن آن صفحه، حجم و تاریخ به روز رسانی آن، بعضی از پارامترهای آن صفحه است. سپس پارامترهای تعیین شده را به همراه آدرس آن صفحه به بایگانی موتور جستجوگر ارسال می کند و این اطلاعات در آنجا پس از فشرده سازی، ذخیره می گردد. حال اگر کاربری که دنبال چیزی می گردد کلماتی را جستجو کند، موتور جستجوگر در پایگاه داده ای که تشکیل داده است ابتدا تمام صفحات مرتبط با موضوع جستجو شده را می یابد و سپس مرتبط ترین را به عنوان اولین نتیجه جستجو و بقیه صفحات را بر اساس میزان ارتباط بعد از آن در اختیار کاربر قرار می دهد.
معرفی 10 باور اشتباه در مورد نام دامنه وب سایت های اینترنتی
برای اکثر افرادی که همه روزه از اینترنت استفاده می کنند و وب سایت ها را نگاه می کنند، صنعت دامنه کماکان یک معما و ابهام می باشد. این مقاله سعی بر این دارد تا شما را با جنبه های کمتر شناخته شده این صنعت آگاه سازد و واقعیت باورهای متداول غلط در مورد نام های دامنه را برای شما بازگو کند.
1. تمام دامنه های خوب گرفته شده اند
طبق آخرین گزارش VeriSign در مورد صنغت دامنه، بیش از 80 میلیون نام دامنه ثبت شده COM وجود دارد. بنابراین توجیهی برای این باور رایج غلط وجود دارد، اما لازم است که به شما بگویم که این توجیه تا حد زیادی با حقیقت کامل فاصله دارد.
هنوز هم ممکن است که با استفاده از کلمات کلیدی، نام های دامنه ی دو و سه کلمه ای پرمحتوا و وزین ایجاد کرد. علاوه بر این، میلیون ها دامنه در این میان به زودی منقضی و در نتیجه دوباره موجود خواهند شد. ابزار های موجود برای تحقیق و فیلترینگ دامنه های منقضی شده همیشه اشتباه بودن این باور را اثبات می کنند.
2. پروفایل های اجتماعی جایگزین نام های دامنه خواهند شد
در محافل تبلیغاتی و بازاریابی صحبت هایی وجود داشته است که جذب کلان به شبکه های اجتماعی باعث می شود که کسب و کارها همگی با هم از ایجاد وب سایت های حقیقی صرف نظر کنند. اگر چه این مساله ممکن است برای تعداد بسیار اندکی از افراد تهی دست صدق کند، اما مزایای داشتن یک وب سایت به میزبانی خود به مراتب بیشتر از محبوبیت پروفایل های اجتماعی می باشد.
اگر توجه کنید، شبکه های اجتماعی منجر به افزایش تعداد وب سایت ها و کاربران اینترنت می شوند. یکی از ویژگی های رایج و شاخص پروفایل های اجتماعی، وحود مکانی برای برجسته ساختن آدرس وب سایت است.
3.COM نسبت به .NET ، .ORG و غیره دارای رتبه بالاتری در موتور های جستجو می باشد
این مساله یکی دیگر از باور های نادرست فریب دهنده است که دارای ذره ی بسیار اندکی از حقیقت می باشد که البته نیاز به شرح و توضیح دارد. طبق گفته سخنگوی گوگل Matt Cutts، پسوند های دامنه فاکتور کوچکی در الگوریتم رتبه بندی آنهم برای یکسری از کشور های مشخص می باشند.
از آنجایی که .COM معمولا مربوط به ایالات متحده می باشد، این پسوند دارای اولویت بیشتری نسبت به دامنه های با کد کشوری خارجی (مانند: .LY، .CO.UK، .CO.ZA و غیره) می باشد. با وجود این، .COM اولویتی نسبت به دیگر پسوند هایی که در ایالات متحده نیز استفاده می شوند (مانند: .NET، .ORG، .TV، .INFO، .CO و غیره) ندارد. همه این پسوند ها فرصت برابر برای بدست آوردن رتبه بالاتر برای کلمات کلیدی مورد نظر را دارند.
آشنایی با ساختار جدید جستجوی گوگل و نکات مهم در سئو
غول اینترنتی گوگل آنقدر توسعه پیدا کرده که استفاده از اینترنت بدون گوگل غیر ممکن شده است. بیشتر افرادی که با اینترنت کار می کنند صفحه سفید دوست داشتنی گوگل را به عنوان صفحه خانگی خود تنظیم می کنند و معمولا اولین صفحه ای که در اینترنت باز می کنند صفحه اول گوگل است. گوگل این محبوبیت روز افزون را مدیون سیستم جستجوی اینترنتی خود است که حتی یک روز هم برای توسعه آن بیکار نبوده.
گوگل در کنار سرویس جستجوی اینترنتی، صدها خدمات دیگر هم ارائه می دهد که سرویس Gmail، سایت خوان، گوگل پلاس، Google Earth و گوگل مپ از معروف ترین آنها هستند. گزافه نیست اگر بگوییم که گوگل دنیای جستجو در اینترنت را متحول کرده. به طوری که بر اساس آمار، به طور متوسط 70 درصد از ورودی های سایت های اینترنتی از طریق گوگل هستند.
وب مستر های ایرانی نیز همیشه توجه خاصی به گوگل داشته اند و همیشه سعی می کنند محتوای سایت های خود را طوری تنظیم کنند که بیشتر به مذاق گوگل خوش بیاید تا شاید کاربران بیشتری را روانه سایت آنها کند. یکی از چیزهایی که همیشه مورد توجه بوده است، کلمات کلیدی یا همان Keyword ها هستند.
اگر شما هم Webmaster یا مدیر سایت باشید، حتما تاکنون دقت خاصی را برای انتخاب کلمات و عبارات کلیدی در تگ ها یا همان برچسب ها داشته اید تا بتوانید از این طریق کاربران و بازدیدکنندگان را از طریق موتورهای جستجو (به خصوص گوگل) جذب مطالب خود کنید...............
در نوشته قبلی که در مورد ماهیت پیوند برگشتی و اهمیت آن صحبت کردیم، دیدیم که گرفتن آن بسیار حائز اهمیت است. شما باید بتوانید با استفاده از روش های اخلاقی اقدام به گرفتن پیوند برگشتی کنید. در این نوشته قصد دارم در مورد یکی از مهمترین راه های این کار، یعنی نوشتن مطلب با کیفیت صحبت کنم.
وبلاگ شما با نوشتن مطلب است که همواره سرزنده می ماند و می توانید آینده آن را روشن ببینید، البته به شرطی که اصولی بنویسید. به اصطلاح “مطلب پادشاه است”، بدین معنی که در وبلاگ شما مطالب، نقش پادشاه را برای موفقیت آن بازی می کنند. اگر می خواهید وبلاگی پربازدید داشته باشید، حتماً باید به نوشته های آن برسید و برای آن ارزش قائل شوید و قسمت اعظم زمان خود را بروی این بخش بگذارید.
خیلی از عزیزان وبلاگ نویس دوست دارند که بازدیدکنندگان وبلاگشان زمانی که در حال خواندن مطلب هستند، بیکار ننشینند! و موسیقی هم گوش دهند. اینجاست که این مطلب به درد این عزیزان خواهد خورد. در این مبحث به نحوه گذاشتن موسیقی در وبلاگ میپردازیم که برای مخاطبین قابل پخش باشد. معمولاً برای اضافه کردن امکاناتی که به طور طبیعی در وبلاگ موجود نیست، باید از کدهای آمادهای استفاده کنیم که در اینترنت فتّ و فراوان است.
پس برای این منظور اول بهتر است که عبارت کد موسیقی یا کد آهنگ برای وبلاگ را در موتور جستجو وارد کنید و به صفحاتی که به شما پیشنهاد میشود وارد شوید. کدهایی که به شما داده میشود از نوع جاوا اسکریپت هستند و به همین دلیل هم باید در بخشهایی از قسمت مدیریت وبلاگ وارد کنید که مخصوص همین کار هستند.
به دلیل اینکه بسیاری از افراد با قرار دادن کدهای جاوا اسکریپت مخرب سعی در انجام اعمال غیر اخلافی دارند، سیستمهای وبلاگدهی پارسی معمولاً مکانی خاص را برای گذاشتن کدهای جاوا اسکریپت در نظر میگیرند که مدیریت بروی آنها به صورت سادهتری انجام گیرد. پس مثلاً در بلاگفا شما باید از فهرست سمت راست “تنظیمات و دیگر امکانات > کدها و جاوا اسکریپتهای اخصاصی کاربر” را انتخاب کنید. در جعبهای که برایتان باز میشود باید کد آهنگ را بچسبانید (بهترین کار استفاده از دستورات Copy و Paste است). در سرویسهای دیگر هم همین گونه است و فقط باید بخش کدهای خاص کاربر را پیدا کنید که در قسمتهای مربوط به همان سیستم وبلاگ دهی در سایت بلاگینگ توضیحاتش داده شده است.
میدانیم که وبلاگ به خاطر بازدیدکنندگان آن است که زنده است. اگر وبلاگی دارید که هیچ کس به آن سر نمیزند، پس برای چه زمان خود را به خاطر آن هدر میدهید! اما بهتر است بدانید که بازدیدکننده ها معمولاً از روش های مختلف به وبلاگ شما سر می زنند و چیزی که در اینجا مهم است این است که آنها را برای خود تا همیشه نگه دارید. که مسلماً باید آنها را راضی نگه دارید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که خودتان را جای آنها قرار دهید؛ اگر به یک سایت یا وبلاگ سر می زنید، از آن چه می خواهید؟ این سوالی باشد که هر روز در زمان نوشتن مقاله یا نوشته برای وبلاگ خود، باید از خودتان بپرسید.
پس، بعد از اینکه شخصی را به وبلاگ خود کشاندید، کار اصلی شما از الان شروع میشود که وی را نگه داشته و جزء بازدید کننده دائمی وبلاگ خود کنید. که خوب هیچ کاری زورکی نمیشود و باید وبلاگ شما چیزی برای او داشته باشد که شما به هدف خود برسید. برای این منظور به چند نکته کارا اشاره میکنیم که شما را در دائمی نگه داشتن مخاطبینتان یاری میکند.